Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του τηλεφωνικώς ή μεσω email, μέχρι και 3 ώρες πριν από την ώρα αποστολής της.

Ο πελάτης έχει υποχρέωση να ενημερώσει το kotopoyla.gr σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας του μέχρι και 3 ώρες πριν από την ώρα αποστολής της. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας ενώ έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή, το ποσό θα επιστραφεί εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Μη δυνατότητα άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας από το κατάστημά μας είναι ευπαθή προϊόντα καθώς αλλοιώνονται και λήγουν σύντομα. Για το λόγο αυτό ο χρήστης σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης σε σχέση με τα προϊόντα αυτά σύμφωνα με το άρθρο 3 ιβ παρ. δ του Νόμου 2251/1994. Με την αποδοχή των παρόντων όρων ο χρήστης δηλώνει ρητώς ότι έχει ενημερωθεί πλήρως κατά τα νομίμως προβλεπόμενα σε σχέση με το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης σε σχέση με τα προϊόντα που αγοράζει μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας.

Επιστροφές

Το  kotopoyla.gr συνιστά στον πελάτη να ελέγχει προσεκτικά – κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας – την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος όπου είναι εμφανές). Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός του τρόπου που ο πελάτης επέλεξε να πληρώσει την εκάστοτε παραγγελία και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα λάβει χώρα εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που το kotopoyla.gr δύναται να παραλάβει τα προϊόντα στην ενδεδειγμένη / παρούσα κατάσταση.