Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Μπριζολάκι κοτόπουλο (καρυκευμένο)

Μπριζολάκι Κοτόπουλο

Μπορείτε να το απολαύσετε

  • Στα κάρβουνα
  • το σχαροτήγανο
  • Στο τηγάνι ( σε λάδι με υψηλή θερμοκρασία γίνεται πολύ τραγανό και αν θέλετε να απογειώσετε την γεύση του μπορείτε να το τηγανίσετε με κουρκούτι μπύρας )
  • Και σε λαδόκολλα στον φούρνο ( αρχικά στον αέρα και μετά στο grill για να γίνει ζουμερό και ταυτόχρονα τραγανό).
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *